Три месеца прeчистване на черния дроб са равни на три години здраве

Аз направих тримесечното пречистване на черния дроб с капките Хепавитал в началото на миналата година

prechistvane na cheren drob

Три месеца прeчистване на черния дроб са равни на три години здраве

Малко съжалявам, че за цяла година не намерих време да направя още едно прочистване на черния дроб, но сега, като се върна назад, виждам и разбирам, че тези 90 дни са ми дали много здраве и стабилна имунна система.

Преди, например, боледувах всяка зима. Карах по два пъти разни настинки, бронхити, дори съм боледувала от пневмония преди известно време.

Тази година, която измина, за моя изненада, аз не съм боледувала от нищо. Нито настинка, нито грип – здрава съм и се чувствам добре. Затова си мисля сега, да споделя това с вас, и ако има някой човек, който е с по-слаб организъм и се нуждае от заздравяване както на черния дроб, така и на имунната система, да направи едно пречистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал. Това е най-доброто решение, от личен опит ви го казвам. Защото няма орган или система в тялото, който да не е свързан по някакъв начин с черния дроб. И когато черния дроб работи добре и снабдява целия организъм с пречистена кръв, тогава вече всичко е наред.

Освен това, черния дроб преработва хранителните вещества и дава сила и стабилност на цялото тяло.

Ето затова трябва да се направи пречистване на черния дроб с капките Хепавитал – за да се радвате на стабилно здраве по-дълго време.

Фанка Петрова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On