Ниските нива на тромбоцитите подсказват за проблеми с черния дроб

Ниските нива на тробмбоцитите трябва да ви подскажат, че нещо с вашия черен дроб не е наред

тромбоцитите

Ниските нива на тромбоцитите подсказват за проблеми с черния дроб

Нивата на тромбоцитите може да проверите с едно просто изследване на кръвта в която и да е лаборатория.

Най-добрият начин да се мисли за черния дроб е като един сложен химически завод, който работи 24 часа в денонощието и има особено активно участие в почти всички процеси на тялото. Всичко, което ядете, пиете или втривате в кожата на тялото си по някакъв начин се обработва от черния дроб. Дори и онова, което вдишвате има значение за черния дроб.

Поради своята значимост черния дроб е податлив на стотици различни видове заболявания, които могат да причинят сериозни и дори фатални щети.

Може да разберете, че нещо не е наред с черния дроб, ако направите някои елементарни изследвания. Показателни за проблеми с този толкова важен орган са ниските нива на тромбоцитите.

Тромбоцитите са безцветни дискообразни клетъчни фрагменти, които обикновено се срещат в голямо изобилие в кръвния поток и са един от основните компоненти в съсирването. Много хора, страдащи от увреждане на черния дроб са засегнати от ниските нива на тромбоцитите. Това състояние е известно още и като, тромбоцитопения. Докато тромбоцитопения е сериозно състояние, то често може да бъде ключов индикатор, когато става дума за диагностициране на заболявания на черния дроб и увреждане. Тези резултати са открити чрез кръвни изследвания. Повечето лекари след това могат да проследят причината за това и да назначат лечението, което ви е необходимо.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On