Трябва да се прави прочистване на черния дроб поне два пъти в годината

Най-добре е да се прави тримесечно прочистване на черния дроб два пъти в годината

прочистване на черен дроб За тази цел аз избрах да правя прочистване на черния дроб преди Великден и След Коледа. Направих тази схема през измината година, като последното ми прочистване на черния дроб беше през април Сега с нетърпение чакам да минат коледните празници, за да започна ново прочистване на черния дроб.

Аз нямам кой знае каква причина за това прочистване. Здравето ми е като на повечето хора на моята възраст. Аз съм на 32 години, но имам доста натоварена работа, в която има голям стрес. Заради това не винаги ми остава време да се погрижа за здравето си, както и да внимавам с какво се храня.

Решение намерих след като прочетох за капките Хепавитал в един вестник, който ми попадна случайно. Това беше интервю с някакъв лекар, който обясняваше надълго и нашироко защо трябва да се прави прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Реших да започна прочистването на черния дроб точно след Коледата 2014-та година. За този период съм употребила общо 7 опаковки от капките, и смятам това за много добра инвестиция.

Цвета Добрева от Ямбол

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On