Учените разказаха как да се победи най-опасния вид затлъстяване

Всяко затлъстяване е опасно. Затова трябва да се справим с излишните килограми във възможно най-кратък срок

Пропускането на закуската е вредно за вашето здраве


Днес ще разберем какъв е съвета на учене за справяне с един от най-опасните видове затлъстяване.

Малки промени в закуската и вечерята могат да бъдат достатъчни, за да се намали процентът на телесните мазнини. Както отбелязва изданието The Medical Express, Университетът в Съри за 10 седмици изследва как промяната на времето за хранене може да повлияе на диетата, телесния състав и кръвните маркери, свързани с диабета и сърдечните заболявания.

Групата доброволци беше разделена на две подгрупи. Първата започна да яде закуска и вечеря 90 минути по-късно от обикновено. Втората (контролна) група не промени диетата и времето на хранене. Оказа се, че главната група е загубила средно два пъти повече мастна тъкан, отколкото контролната група. В същото време няма ограничения за потреблението на храна сред доброволците.

Независимо от това, промяната във времето за хранене в 57% от случаите води до намаляване обема на консумираната храна поради намален апетит, намаляване на способността за хранене (особено вечер). Вярно е, че много от участниците в експеримента се оплакаха, че не могат да се придържат към предложената диета. Тя просто не се съчетава с ритъма на живота им.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On