Уголемен черен дроб се лекува с капките Хепавитал

Аз имах уголемен черен дроб, който успях да излекувам с диета и капките Хепавитал

chernodrobna nedostatachnost
Уголемен черен дроб също така означава и мазен черен дроб. В моя случай аз нямам кой знае колко голяма степен на омазняване, но все пак има нещо, което не е наред.

В началото искам да кажа на всички онези, които си мислят, че като има някакво лекарство за нещо си, каквото и да е, то единствено трябва да се справи с техния здравословен проблем. Това съвсем не е така. Не може да се разчита само на природата или само на лекарствата. Трябва и ние да положим някакви усилия.

Аз моя уголемен черен дроб го получих заради лакомията. Обичах да си похапвам, то все мазнички и пикантни храни. И като прибавим към това почти хроничното обездвижване, заради работата ми, и няма как крайния резултат да не е едно средно затлъстяло тяло и уголемен черен дроб. Ами никой няма да се погрижи за вашето здраве, ако вие самите не го направите.

Доволен съм от действието на капките Хепавитал, както и от крайния резултат, който постигнах с тях – отслабване на килограми и свиване на моя уголемен черен дроб. Надявам се повече хора да се осъзнаят навреме и да започнат едно профилактично прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал.

Митко Попов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On