В отлична форма съм след прочистване с Хепавитал

Само едно прочистване с капките Хепавитал ми гарантира отлична форма

черен-дроб-прочистване Сега, след всичко, което ми се случи, осъзнавам, че за здравето трябва да се грижим постоянно, а не само когато закъсаме с него. И, което не най-интересно, тази грижа не винаги е свързана с пиене на лекарства, както повечето хора си мислят.

Ето например аз. преди известно време претърпях счупване на крака. Залежах се, напълнях. Разбира се, дойде време, в което аз бях напълно добре. И това не промени абсолютно нищо. Лошото беше, че трябваше да нося многото килограми, които бях натрупала, с болния си крак. И това малко утежни положението ми.

Няма да изпадам в подробности за това как се чувствах – дебела, тромава, тежка, клатушкаща се като някоя патица. Единственото, което осъзнах, макар и късно, беше това, че положението ми трябва да се промени, ако искам да съм добре.

И така започнах да прочиствам черния дроб с капките Хепавитал. Прочистването ми беше препоръчано от моята диетоложка, която каза, че не може да се започва диета без да е направено прочистване.

Точно така се оказа. След прочистването започнах да свалям килограми много по-бързо, отколкото преди прочистването. Вече знам, че организма си иска своето, и най-добре е грижите да са постоянни, отколкото само от време на време.

Жанета Попова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On