В сезона на ябълките, комбинирайте диетите с прочистване на черния дроб

Наближава сезона на ябълките. Сега е времето да се погрижите за вашия черен дроб и жлъчка, и да направите прочистване, което ще подобри работата им

сезона ана ябълките

Когато дойде сезона на ябълките, аз се сещам за моето първо прочистване с капките Хепавитал. Сега, някой може да каже, че ябълки има целогодишно, но аз си предпочитам нашите си, български ябълки, които растат в нашата страна. И се сещам за прочистването с капките Хепавитал, защото тогава, преди две години, го комбинирах с една много лесна диета с ябълки.

Ето сега ще ви кажа какво направих по време на прочистването на черния дроб с капките Хепавитал. Значи, първо махнах всичко вредно. Което ще реше – захар, алкохол, много мазно, преработени меса. Не е трудно, ако се прави постепенно. След това започнах първо с един ябълков ден в седмицата, след това станаха два, а накрая – три. Повече не е полезно за здравето.

Значи, идеята на капките Хепавитал е да прочистят черния дроб, а не толкова да ви направят слаби. Да, аз отслабнах, след като започнах да ги ползвам, но това се дължи само и единствено на факта, че прочистения черен дроб работи много по-добре.

Мисля, че всеки, който последва примера ми, ще се почувства толкова добре, колкото аз се чувствам. Много съм доволна и препоръчвам капките Хепавитал на всеки, които иска да подобри здравето си и да отслабне.

Милка Колева от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On