Възстановявам се след тежко боледуване с капките Хепавитал

Отминалата зима не беше никак добра и лека за мен. Затова сега се възстановявам след тежко боледуване с капките Хепавитал

тежко боледуване

Моето тежко боледуване не е свързано с черния дроб. За съжаление той е само потърпевш. Стана така, че изкарах няколко настинки, после и вирус ме свали… И накрая, за да ме довърши съвсем, се разболях и от пневмония. Тежка работа, тежко лечение, тежки дни за моя черен дроб с всичките антибиотици, които ми се наложи да изпия. Ужасно беше, още по-ужасно се чувствах. То не че сега се чувствам много по-добре, но благодарение на билковото лечение, което предприех, усещам че има подобрение.

Избрах билките за възстановяване, защото през последните месеци и без това се задръстих от всякакви химии. Изпих много хапчета, беше нужно за лечението. Но, всички знаем, че химията е така – за едно помага, на друго вреди.

Сега взимам капките Хепавитал, за да помогна на черния дроб, който е малко зле, според изследванията. Казаха, че имам неалкохолно омазняване на черния дроб, което се лекува, но и може да доведе до някои усложнения, ако не се вземат мерки. Затова аз започнах да спазвам диета, да пия чайове и да се прочиствам с капките Хепавитал.

На този етап се чувствам много добре. Капките Хепавитал наистина помагат и смятам да продължа да ги използвам.

Йорданка Кемерова от Пловдив

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On