Искате ли да видите своите внуци? Не ставайте веган!

Ако се храните като веган, има вероятност да причините някои не особено приятни следствия за своето здраве. Добре е от време на време да се хапва месо

веган

Искате ли да видите своите внуци? Не ставайте веган!

Веган диетата не е за постоянно. Може от време на време да се преминава на вегетарианска храна, но това не бива да е за постоянно. Ненапразно дори и вярващите постят два пъти в годината за определен период. Липсата на месо влияе най-вече на мъжете. Ето защо не бива да се отказвате от мръвките и да ставате веган, ако сте мъж.

Сайтът Дейли мейл публикува статия наскоро, според която, ако бащата е веган, това може да се отрази върху възможността детето му да има деца. Учените са на мнение, че отказът от протеини се отразява отрицателно на способността на хората да се възпроизвеждат в следващите поколения.

Оказа се, сперматозоидите в следващото поколение стават мързеливи, когато има липса на протеин в диетата на родителя. Изобилието на протеим пък има обратния ефект. Освен това, ниските нива на протеин се свързват с отслабена имунна система. При достатъчно количество протеини в диетата на бащите, репродуктивните и метаболитни процеси при техните внуци продължават активно.

Въпреки това, учените не знаят дали протеинът ще се отрази на изобилието от показатели в диетата на майката. Между другото, преди това е било доказано, че мъжете, които активно консумират соя, е по-малко вероятно да станат бащи. Съединенията в соята (често се срещана във вегетарианските храни) вредят на спермата. Испанските експерти свързват всичко с фитоестрогените в соята.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On