Как се сваля висока кръвна захар с билки?

Не са малко онези, които нямат доверие за лечението на висока кръвна захар с билки

 

висока кръвна захар

Признавам, че преди известно време и аз си мислех така и пиех хапчета едва ли не с шепи. Сега разбрах, че голяма част от лекарствата, които пиех, не само не са ми помагали, но и са навредили на моето здраве. За лечението с билки не може да се каже същото. Да, има растения, които убиват, но това са изключения. Почти 100 процента е сигурно, че билките няма да нанесат каквито и да е щети на организма. Явно е трябвало да си изпатя по този неприятен начин, за да открия лечението с билки не само на високата кръвна захар, но и на други заболявания, които имах. Като високия холестерол, например, защото те вървят ръка за ръка.

Сега, като се замисля, се сещам за всички онези велики хора и лечители, като Петър Дънов, които от край време използват лечебните треви за подобряване на здравето. Защо този естествен и ефективен метод за лечение от болести е не само забравен, но и напълно пренебрегван от традиционната медицина? Това е риторичен въпрос, чиито отговор всички знаем.

Как повиших кръвната си захар?

висока кръвна захар билки

Силвия разказа своята история за това как е свалила висока кръвна захар с билки

Стресът и безумния хранителен режим, който имах, са виновни за всичко. Изтеглих кредит преди години. В началото всичко вървеше добре. След това временно останах без работа. Не можех да го обслужвам. После започнах работа, но и на двете места, на които започнах последователно, не ни платиха заплати. И така се затворих в една спирала, по която с течение на времето се въртях нагоре-надолу. Стрес, напрежение, преяждане и един ден осъмнах в една лаборатория с резултат 13,1 на кръвната захар, при положение, че нормалното е около 6-7. И така няколко пъти. Трябваше да се вземат някакви мерки, защото продължителната хипергликемия можеше да ми причини диабет.

Билките, които върнаха кръвната захар и здравето ми в норма

Личната лекарка ми изписа стандартните лекарства, като известно време в началото пих глюконтрол. Прегледи, изследвания и все в този ред. Честно казано от това лечение подобрение нямах, но не се и влоших. Започнах да пазя диета с идеята да променя нещо, но нищо не се промени кой знае колко.

При едно от посещенията ми на лекарката се заговорих в чакалнята с един господин. Той ми каза, че имал някакво заболяване на черния дроб и в момента пиел капки за прочистване на черния дроб и жлъчката и бил много доволен. По лекари ходел само заради изследванията. Капките, които той пиел, били билкови. И оказали много добро въздействие не само върху черния му дроб, но целия организъм.

диабет билки

Хепавитал – моето спасение от диабета

Няколко дни след това аз започнах да търся капките Хепавитал по аптеките. Нямаше ги навсякъде, но аз съм упорита. Знам, че щом едно нещо го няма в кварталния магазин и трябва да пообиколиш, за да го намериш, значи явно си струва да го намериш. И с капките за прочистване на черния дроб и жлъчка стана точно така – голям късмет имах, че изобщо научих за тях.

Започнах да ги пия така, както беше указано. За два месеца изпих 3 опаковки. Първата я употребих за по-кратко време, защото завиших дозата съвсем малко. Капките Хепавитал, който свалиха кръвната ми захар, са най-хубавото нещо, което ми се е случвало от доста време насам. След тяхната употреба аз се чувствам по съвсем различен начин. За тези два месеца аз отслабнах и добих съвсем друго усещане за живота. Макар и да не съм свалила много килограми, аз се чувствам много леко и ми е безкрайно комфортно. Ако трябва да изброя онова, което се случи с мен за тези 60 дни, то нещата биха изглеждали така:

  • – Нормални нива на кръвната захар. При последното изследване показваше около 8, което за мен е нормално. Знам, че няма как да падне изведнъж.
  • – Отслабнах с 5 килограма, без да се лишавам кой знае колко. Спазвах само диетата за кръвната захар. Не е кой знае какво, но за мен е нещо, защото от 3 години кантара показваше постоянно 91 килограма.
  • – Чувствам се свежа. Кожата ми е по-чиста и като цяло имам повече енергия отпреди.

Може да не е кой знае какво, но за мен това е една голяма стъпка напред. Ще продължа да пия капките Хепавитал, защото разбрах, че от доброто състояние на черния дроб зависи здравето на всички други органи.

Ако и вие имате същия проблем като моя, не се колебайте и си поръчайте капките Хепавитал. След като разбрах, че поръчката става изключително лесно от този сайт, аз няма да обикалям аптеките. Може да споделите тази статия във фейсбук или туитър, или в други социални мрежи, за да я прочетат повече хора. Разкажете на вашите близки за капките за прочистване на черен дроб и жлъчка. Винаги е полезно да знаеш за продукт, който реално може да направи нбещо добро за здравето.

Силвия Нонева от София

http://youtu.be/p-g7-BiVdsk

 

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

 

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

 

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

 

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

 

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

 

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

 

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

 

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

 

Author: Mari

Share This Post On