Витамин С кара раковите клетки да умират

Витамин С и употребата му като превенция на рака има много добро въздействие върху спящите ракови клетки


Употребата на витамин С – аскорбинова киселина, за лечение на ракови заболявания за първи път се появява в заглавия на медицинските новини от 70-те години на миналия век.

Оттогава учените провеждат изследвания, а напоследък се прокрадва надежда, че витаминът наистина може успешно да се използва в терапиите срещу рак.

Човешкият организъм не е в състояние да си синтезира сам витамин С и трябва да си го набавя от храната. Веществото има няколко ключови функции, включително за производството на колаген, който е основният компонент на съединителната тъкан. Участва в синтеза на невротрансмитери като допамин и норепинефрин, както и в защитната миелинова обвивка на нервните клетки в бялото вещество на мозъка. Има силни антиоксидантни свойства.

Витамин С може да действа и върху ДНК и да повлияе на развитието на раковите клетки. Той е в състояние да спре катастрофалния им растеж и им позволява да се развият в нормални клетки. Това е напълно различен подход към убиването на раковите клетки чрез оксидативно увреждане.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On