Влизам във форма след раждането и с капките Хепавитал

По време на бременността натрупах едни 23 килограма, които свалям в момента

отслабване След като родих установих, че съм „свалила“ така да се каже само 12 килограма. През февруари тежах 86 килограма. Бяха минали само два месеца от раждането и аз си бях върнала 10 килограма от онези, които „оставих“ в родилния дом. Беше ми много трудно. И тежко – в прекия смисъл на думата. Многото килограми ми пречеха да си гледам работата нормално. Непрекъснато бях уморена, и въпреки че дъщеричката ми е кротка, аз все не можех да се наспя.

Трябваше да се направи нещо. Диетата не е опция, защото и в момента кърмя. По-подходящ за мен е здравословния режим на хранене, без да имам разтоварващи дни. За тази цел аз изключих всичко друго от менюто си, освен пилешкото, телешкото месо, зеленчуците и суровите ядки. От плодовете хапвах само кайсии, праскови и диня. Сега, като захладнее ще мина на банани и мандарини.

Капките Хепавитал ги взех заради черния ми дроб. Имах някакъв проблем с ензимите, нещо в изследванията ми не беше както трябва, но лекарят ми каза, че не е фатално. Започнах да правя прочистване с капките Хепавитал като един вид застраховка.

Сега вече тежа 74 килограма, чувствам се много по-добре и продължавам стремглаво да свалям килограми.

Мария Василева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On