Вместо да се лекуваме, можем да бъдем здрави

С болка разбрах колко по-лесно е да се грижим за здравето си, вместо бъдем болни

грижа за здраветоПовечето болести идват при нас от собствената ни немарливост. Постоянно отлагаме посещението при лекаря и чакаме да ни заболи неудържимо, за да вземем мерки. А често тези мерки са късни и неефективни. Ако полагаме поне малко усилия да живеем здравословно, повечето ни грижи няма да ги има, а голяма част от парите ще ни бъдат спестени. Аз научих това след като преживях много големи болки, свързани с орган, на който обръщах най-малко внимание.

Преди около осем месеца имах проблем с черния дроб. Беше се уголемил следствие от прием на лекарства и антибиотици, които взимах заради един бронхит, който прихванах в края на зимата. Дозата ми беше завишена и заради това се беше получило това нещо. Болките бяха страшни. Спрях всякакви лекарства и минах на суровоядство и лечение с билки. Закупих си от аптеката билкови капки за прочиствване на черен дроб и жлъчка. Капките Хепавитал ги пих два месеца. Благодарение на това аз се почувствах наистина добре. През септември бях на преглед и всичко изглеждаше добре.

Сега мисля да постя, като дойдат постите и след Нова година да започна пак с прочистването. Тогава ще си взема две дози, за да мога да изкарам до пролетта.

Асен Тодоров от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On