Вярвайте на билките! Те ще спасят черния ви дроб

Ако искате да се погрижите за здравето на черния дроб най-добре е да се доверите на билките

билките Не знам как да започна. Може би трябва да кажа, че аз имах възпаление, заради което трябваше да пия много антибиотици. Всичката тази химия ме тровеше и ме караше да се чувствам недобре. Но, това малко или много ми помогна да се справя с възпалителния процес. Истината е, че не винаги положението може да се оправи без по-сериозни лекарства. Има сериозни болести, които изискват и сериозно лечение. Но друга ми е мисълта за билките. Билките трябва да се ползват задължително в случаите, в които става въпрос за прочистване и превенция. Аз ги ползвах и за двете.

След като мина лечението на моята инфекция аз започнах да правя прочистване с билките, които са в капките Хепавитал. Много добра подборка! Много добро съчетание. Чувствам се направо като прероден. Не е необходимо да се прави нищо – само се капват капките в малко вода, и всичко е готово.

Мисля, че не бива да се пренебрегват лечебните свойства на билките. Те помагат, особено когато се взимат навреме. Освен всичко друго, билките заличават и поправят онова, което по-силните лекарства са причинили на организма.

Светослав Поларов

Author: Mari

Share This Post On