За мен е важно да изглеждам и да се чувствам добре

Работата ми е свързана с много хора, с които трябва да се срещам и да разговарям всеки ден

 

добър външен видАз съм на 34 години и работя като галерист в една столична галерия. Работата ми е такава, че външният вид е от значение. Аз от едно време още си обръщам внимание на това как изглеждам, както и на здравето си. Докато бях ученичка непрекъснато се занимавах със спорт. После малко се изоставих, качих килограми, но се захванах с фитнес и пилатес и всичко се оправи. В момента може да се каже, че съм почти здрава, защото заради работата, която е много деликатна на моменти, имам малко висока кръвна захар, но се старя да коригирам нещата навреме.

Започнах прочистването с капките Хепавитал, за да мога да изчистя всичко онова, което се е било натрупало от стреса. Направих общо два курса досега. Чувствам се добре, най-хубавото е, че ми падна кръвната захар в нормални граници. Кожата ми също се изчисти и стана една така доста блестяща, ако мога да го кажа по този начин. Не съм очаквала подобен ефект, но явно вътрешното прочистване се отразява и отвън.

Не знам какво друго да кажа. За мен е важно, че капките Хепавитал покриват всичките ми изисквания и ще продължа да правя детоксикация с тях. Най-много ми харесва това, че са билкови и не вредят по никакъв начин, а напротив – помагат.

К. Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On