За прочистване на дебелото черво комбинирайте капките Хепавитал с лека диета

За прочистване на дебелото черво капките Хепавитал са най-подходящи, като здравословен избор. С тях може да постигнете прочистване и отслабване и след празниците


Коледният пост доказано прочиства тялото, но ако не искате или не можете да го спазвате, специално се погрижете за дебелото черво. От неговото добро състояние зависи нормалната дейност на организма. То е система за управление на отпадъците – извежда токсините и излишните вещества в рамките на 6-18 часа след всяко ядене. Това не се случва, ако е задръстено.

Индикации, че дебелото черво не е в отлично здраве, дават лошият дъх, запекът, коремните спазми.

За почистването му най-ефективни са суровите зеленчуци и плодове с много фибри. Течностите също са важни, защото промиват. Полезно е приемането и на пробиотици от киселото мляко.

Медиците препоръчват да си направите мини пости, като останете 1 ден само на зелен чай, прясно изцедени плодови сокове и минерална вода. На следващия ден прибавете към тях ядки билков чай, подсладен с мед. На третия ден яжте и зеленчукови супи. Чак на четвъртия може да преминете към животинска храна.

За прочистване на дебелото черво, успоредно с диетата може да използвате и капките Хепавитал. Освен за здравето на черния дроб и жлъчката, те действат добре и на дебелото черво. Ефективното им действие е доказано от множеството добри резултати на десетките довони клиенти.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On