Заради черния дроб спрях да пия любимата си бира

Пиех бира с литри, докато не се превърнах в ходещ развъдник на болести

злоупотреба с алкохолЗдравейте, пиша ви тези няколко реда на вашия мейл, за да изкажа моята благодарност за капките Хепавитал, които си поръчах и който все още ползвам. Моят проблем беше това, че аз много злоупотребявах с бирата. Пиех по 2-3 литра всеки ден. Постоянно пиех бира, особено вечер и това много ми натовари организма. Обаче, въпреки че ми беше зле, аз не се отказвах от пиенето, докато лекарката не ми каза на последния преглед, че са ми много лоши изследванията. И аз си седнах на задника и взех да обсъждам с жената какво точно и как точно да направя, че да ми се оправят нещата. То беше повече от ясно, че трябваше да спра алкохола, ама това не е лесна работа.

С контрол от страна на жената успях да намаля пиенето и да започна един нормален режим на хранене, с който да се освободя от вредните неща, които бях натрупал. Искам да кажа, че колкото и безобидно да изглеждат някои неща, толкова по-сериозни могат да бъдат последиците, особено ако се прекалява с тях. Искам също така да кажа, че капките Хепавитал са добри и за два месеца ми оправиха изследванията. Сега жена ми е решила двамата да направим един курс прочистване с Хепавитал по време на Великденските пости.

Наско Даклекчиев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On