Заседналият живот наистина може не само да ви разболее

Заседналият живот може не само да ви разболее, а направо да ви убие. Заседналият живот е смърт. И нищо не се променя преди да се отслабне малко

заседналият живот

Заседналият живот е като дрога. Няма отърване от него. И не на последно място – дори и да има, има последици, които не са много приятни.

Аз станах 100 килограма от застояване. Истината е, че нищо ми нямаше. Просто бях дебела. Но, колкото по-дебела ставах, и колкото повече приближавах стоте килограма, толкова по-зле ставаше. Направо не знаех какво да правя. откъде да почна, какво да променя. И един ден разбрах.

Прочистването на черния дроб с капките Хепавитал го започнах съвсем като на майтап. Но, точно това ми помогна много да започна да свалям килограмите, които ми бяха в повече. Взимах капките, поограничих храната и не на последно място – добих самочувствие, че мога да се справя и да продължа напред. Така, за трите месеца на детоксикация и прочистване на черния дроб и жлъчката отслабнах с цели 16 килограма. Това беше голям напредък за мен.

Малко по малко ликвидирах заседналият живот, старите навици, обездвижването остана в миналото. За мен най-важно беше това, че имах начална точка, откъдето да тръгна и да продължа.

Сега съм планувала второ прочистване. Не знам кога ще започна, но може би в началото на есента. През топлото време и без това не ми се яде кой знае колко много.

Мима Пожарева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On