Защо е полезна редовната и деликатна детоксикация на черния дроб?

Ако всеки месец си поставите за цел  да отслабнете поне с три килограма, това безспорно ще облекчи работата на черния дроб и ще подобри неговото състояние

черен дроб, разположение Натрупването на мастно-разтворими токсини (като инсектициди и пестициди) се получава от лекарствени метаболити или отпадъчни продукти, от неправилната обмяна на веществата във вашите мастни тъкани и в черния дроб. Това забавя метаболизма на мастните части на тялото, а също така натоварва и черния дроб. Заради всички тези вредни фактори черният дроб изгаря мазнините по-малко ефективно. Нежната и редовна детоксикация е много полезна, особено когато се опитвате да отслабнете.

Пиенето на големи количества вода, приемът на сурови зеленчукови сокове и чай ще подпомогне процеса на детоксикация.

Колко време е необходимо, за да станат резултатите видими?

Трябва да избавите черния дроб от натрупаните в него мазнини преди да започнете да отслабвате. По този начин истинското и здравословно отслабване ще ви е гарантирано. Колко време ще отнеме зависи от степента на затлъстяване на черния дроб. Също така да бъдете подготвени, че дори и да започнете да отслабвате и да пазите някаква диета, истинската загуба на тегло може да бъде забавена със седмица – две. Не се обезкуражавайте! В този момент действително се случва загуба на мазнини, но този процес е затворен вътре в черния дроб, затова и не може да се усети по начина, по който очаквате. По-добре така, отколкото някакво бързо и нездравословно отслабване, което освен неразположение, задължително ще ви гарантира и йо-йо ефект.

Author: Mari

Share This Post On