Защо прочистването на черния дроб трябва да стане задължително?

Прочистването на черния дроб трябва да бъде задължителна процедура за вашето здраве

прочистване на черен дроб

Защо прочистването на черния дроб трябва да стане задължително?

Необходимо е да си харесате период, който трябва да бъде спазен. Прочистването на черния дроб ще ви даде онази енергия и сила, която нито една енергийна напитка не би могла. Преминавайки през периода на прочистването на черния дроб, вие ще дадете грижа и за други части, органи и системи от вашето тяло.

Какво може да ви даде периодът, в който сте решили да се погрижите за черния дроб?

Най-вероятно е да почувствате слабост и световъртеж през първите дни, в които заедно с прочистването на черния дроб сте започнали и диета. Не си мислете, че това е нещо лошо. Да, това е шок за организма, но не след дълго той ще започне отново да работи в ритъм. И този ритъм ще бъде много по-добър и качествен отпреди.

Периодът, през който сте решили и сте направили прочистване на черен дроб и жлъчка, ще ви даде не само по-добро здраве, но и по-устойчиво здраве. С всеки един излишен килограм, който сваляте, с всяко следващо нещо, което вие правите за здравето си, ще се чувствате все по-добре и по-добре.

Кожата ви ще стане много по-чиста, с много по-добър тен ще е лицето ви. И не на последно място – това е една дълготрайна инвестиция за здравето ви.

Направете само едно прочистване с капките Хепавитал в рамките на един месец, спазвайте през този месец някаква проста, но здравословна диета, и сами ще се убедите.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On