Защо ще продължа да ползвам капките Хепавитал?

Искам да споделя с всички вас защо ще продължа да ползвам капките Хепавитал

черен дроб билкови капки Започнах първото прочистване с билковите капки преди около година. В продължение на три месеца взимах редовно капките, както беше указано. Причината да започна прочистването на черния дроб и жлъчката бяха лоши резултати, които имах от едно изследване. Изследването го направих по настояване на джипито, тъй като за кратко време бях качила много килограми. Оказа се, че имам омазняване на черния дроб, причинено от нездравословно хранене. Аз прекалявах основно със сладки и по-мазнички храни. Много обичах да хапвам месо. Сега съм променила драстично начина си на хранене.

След като минаха тези три месеца на прочистване с капките Хепавитал, аз направих една пауза от около два месеца, през които само спазвах диета, назначена ми от хепатолог, с който направих консултация. След това започнах ново прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, което отново продължи три месеца.

Резултатът от всичко това беше, че аз отслабнах, изследванията ми станаха в норма. Освен това се чувствам много добре. не съм отпаднала, не съм подута, не ми е уморено и имам много енергия и сила.

Ето затова ще продължа да правя прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. За мен днес няма нищо по-важно от здравето, защото разбрах колко лошо ще е, ако го загубя.

Милка Германова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On