Защо трябва да си товарим тялото с месо, при положение, че е лято?

Постоянно се чудя на хората, които казват, че не могат без месо. Без месо не само може да се изкара, но и трябва да се поживее малко, заради здравето

месо

Защо трябва да си товарим тялото с месо, при положение, че е лято?

Месо не ядат само хората, на които не им пука за здравето. месо хапват и онези, които се грижат и за това как изглежда тялото им, както и за това как работи. Но, употребата на месо ми се струва напълно безсмислена през лятото.

Сега има толкова много плодове и зеленчуци, че трябва да забравим за месото. Аз, например, зимата ям мръвки всякакви с туршия. Хем вкусно, хем полезно.

Не знам дали има смисъл да обяснявам, че като повечето хора, които са писали до вашия сайт, аз имам чернодробно заболяване и ползвам капките Хепавитал. Да, продължавам да ги ползвам, въпреки, че не съм толкова зле вече. Няма смисъл да изпадам в подробности. Важното е, че капките Хепавитал имат нещо, което много ми помага на мен – идеални са за изпразване на дебелото черво. Който ги ползва малко по-дълго от месец, ще разбере.

Така че, зарежете сега консумацията на месо. Облекчете здравето и бюджета си. Да, не е чак толкова евтино да си вегетарианец, но със сигурност е полезно за здравето.

Гергана Йорданова от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On