Затлъстяване на черен дроб се лекува и с билково прочистване

Лечение на затлъстяване на черния дроб се извършва след като е било диагностицирано заболяването, но за успешен край е добре да се взимат превантивни мерки

затлъстяване на черен дроб

Затлъстяване на черен дроб се лекува и с билково прочистване

Пациенти с чернодробна стеатоза или затлъстяване на черен дроб трябва да са готови за това, че лечението ще бъде дълго и ще изисква търпение. Те трябва да бъдат много дисциплинирани, що се отнася до диетата. Във всички случаи трябва да е налице и отказ от вредни навици и задължително спазване на диета. Първата стъпка е да се премахне факторът, който причинява развитието на чернодробна стеатоза, както и да се започне лечение на опортюнистичните инфекции.

Пациентите трябва да бъдат поставени на строга диета, не само по време на курса на лечение, но също така и след това.

Полезно е включване в храната на храни с ниско съдържание на мазнини, разновидности на месо и риба. Месото е задължително да е варено. На масата винаги трябва да присъстват и пресни плодове и зеленчуци. Препоръчително е да се яде черен хляб, растителни масла, млечни продукти с намалено съдържание на мазнини. Броят на яйцата е ограничен до едно на ден, като в редки случаи може да се готви омлет.

От народните средства за борба със затлъстяване на черен дроб се използват билки. Те могат да бъдат приемани като чай, отвара или спиртен извлек. от билковите средства, които се продават в аптеките, при мазен черен дроб е добре да използвате капките Хепавитал.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On