Затлъстяването нанася огромни вреди на черния дроб

Затлъстяването уврежда черния дроб по един невидим, но понякога фатален начин

zatlastqvaneto

Аз имах доста сериозно затлъстяване на черния дроб. Не мога да кажа, че проблем ми е създала само храната. Човек, колкото и да се храни, ако не се движи проблемът става още по-голям.

Здравословното хранене не е гаранция за здраве, ако го няма спортуването. Затлъстяването, което имах аз, беше натрупано колкото заради моята немарливост към храната, толкова и заради заради мързела ми.

Няма да ви обяснявам защо трябва да преразгледате начина, по който се хранете и колко често се движите. ще кажа само, че капките Хепавитал са едно добро начало човек да започне някаква нормална грижа за здравето си.

Капките Хепавитал ми помогнаха да сваля първите 6 килограма от излишните 17, които имах. Това се случи само за един месец. Тук трябва да кажа, че трите месеца, през които аз взимах капките Хепавитал, аз не съм подобрявал кой знае колко диетата. Само започнах да не ям след 17 часа. И да – зарязах колата и започнах да ходя пеша на работа. Това също оказва влияние, но човек трябва да започне от някъде, а не постоянно да отлага.

В този смисъл капките Хепавитал бяха едно добро начало за мен.

Калоян Русев от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On