Здрав съм, благодарение на бързата реакция!

Аз съм здрав, благодарение на бързата реакция на лекарите, които ми откриха едно доста неприятно заболяване

стеатоза Преди 4 години ми откриха стеатоза в много напреднал стадии. Аз не съм усетил заболяването, също както и някои хора, които описват случилото се с тях тук. Това заболяване си работи тихо и прави каквото е нужно, за да се разболее организма.

В момента на моето заболяване аз имах подкрепата на моите деца, на съпругата ми и на лекарите. Открих го, както повечето хора тук, съвсем случайно. Претърпях падане с колело, счупих си китката и след това, въпреки, че травмата не беше много опасна и тежка, аз се чувствах като разбит – умора, тежест, сънливост и едни постоянни сърбежи по цялото тяло. Малко по-късно, в по-късния стадии на болестта, аз имах и оцветяване на кожата, но това беше по-късно.

Лечението на стеатозата е медикаментозно, но след като ме изписаха от болницата, аз трябваше да мина на диета и да започна прочистване на черния дроб. Ето защо за прочистването на черния дроб аз избрах капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са идеални за прочистване, защото вършат работата в дълбочина. За два месеца аз успях да изхвърля много нещо от себе си. Повлияха ми добре и на кръвното, което преди беше високо, може би заради течностите, които успях да изхвърля от себе си. Изобщо – много съм доволен от капките и ги препоръчвам на всеки, котио поне малко го е грижа за здравето.

Павел Филипов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On