Здравето е най-голямото неоценено богатство!

Хората сме такива, че с е сещаме какво сме имали едва когато го загубим

 

прочистване на черен дроб

Пише ви жена на 56 години, която е преминала през какво ли не в живота. Страхувам се, че не винаги съм била разумна и съм действала нормално, но в крайна сметка безгрешни хора няма. Аз имам амбицията да поправя някой грешки от миналото и затова сега съм се заела изцяло с моето здраве. Знам, че аз ако съм добре и хората около мен ще са добре. Няма да тревожа децата си, няма да създавам неприятни емоции на съпруга си и всичко ще е добре. Разбрах го съвсем наскоро – какво неоценено богатство е здравето и как лошо се отнасяме с него, а после съжаляваме.

Аз поръчах капките Хепавитал, защото имах проблеми с жлъчката. Похапвах си повечко, все мазничко и пикантничко, забравих някои основни правила и една вечер се оказах в болницата с болки, от които ми се искаше да вия. Нечовешки болки ви казвам. Тогава се изплаших сериозно и реших да се взема в ръце.

С помощта на диета, на много движение и на капките Хепавитал аз успях да се поправя, поне дотолкова, че да сваля малко килограми, и то само за осем месеца. Аз отслабнах с 10 килограма. Не са много, но не това ми беше идеята. Идеята ми беше да прочистя черния дроб и жлъчката и благодарение на капките Хепавитал аз успях.

Йорданка Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On