Здравето на черния дроб е от изключителна важност

Здравето на черния дроб трябва да бъде наблюдавано с повишено внимание

zdraveto na sherniya drob
Всеки човек може самостоятелно да определи, ако има проблеми с черния дроб, стига да следи внимателно своето здраве и външен вид. В крайна сметка, и чернодробните заболявания имат редица симптоми. Трябва да се отбележи, че повечето от тях се забелязват и с просто око, стига да сте наблюдателни, а не немарливи към своето здраве, и най-вече – здравето на черния дроб.

Аз не бях много внимателен към здравето на черния дроб, затова ще споделя с вас някои от симптомите, които може да наблюдавате по лицето.

Първо – очите могат да придобият жълтеникав оттенък, което е лесно да се забележи. Кожата на лицето се променя драматично – има много зачервени участъци, става прекалено суха, или обратно – прекалено мазна. Наблюдава се и появата на съдова „звезда“ и пигментни петна.

Тук искам да споделя нещо, което научих от лекуващия лекар, докато бях в болницата – кожата първа сигнализира за проблеми с черния дроб, защото се опитва да компенсира черния дроб, и по този начин да прочисти организма.

Бъдете внимателни към наистина първите симптоми за проблеми, защото здравето на черия дроб е наистина нещо много ценно.

Борислав Петров от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On