Здравето на черния дроб може да се пази с билки и подходяща диета

Здравето на черния дроб не изисква кой знае какви скъпи лекарства

черния дроб грижа Дори за него ще е по-добре да не се пият никакви лекарства, поради простата причина, че това само ще го натовари допълнително.

Освен това, ако правите редовни прочиствания на черния дроб с билковите капки Хепавитал, сами ще се убедите колко малко е необходимо да се направи, за да се чувства черния дроб добре.

Аз споделям това от личен опит, и най-вече – споделям го, защото дълго време съм била в заблуждение като съм си мислила, че черния дроб не е орган, който изисква допълнителни грижи. Напротив – колкото по-чести и малки са грижите, толкова по-голяма ще е ползата.

Аз започнах да правя прочистване на черния дроб след като опитвах безуспешно да сваля малко килограми, които ми бяха излишни. Опитвах, опитвах, и накрая реших, че ще започна просто да се грижа за здравето си, без да ме е грижа за килограмите.

И така малко по малко, всеки ден, ден след ден, аз научавах нови неща за моето здраве, които не само че ми помогнаха да се почувствам по-добре, но дори отслабнах малко.

Лека диета и капките Хепавитал направиха буквално чудеса за моето здраве. Ето защо казвам, че малката грижа за черния дроб ще ви осигури голяма полза за цялото ви здраве.

Милка Костова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On