Зелените смутита – балсам за черния дроб

Зелените смутита представляват коктейл от разбити зеленолистни зеленчуци, като спанак, зелен лук, лапад и други

zeleno smuti

Зелените смутита – балсам за черния дроб

Повечето хора си мислят, че в зелените листа няма нищо ценно и полезно. има и такива, които с на мнение, че с това нещо нито могат да се наядат, нито да имат някаква полза за здравето. Понякога, консумацията на зеленолистни се отлага и заради трудното им храносмилане. При приготвянето на смути всички тези притеснения отпадат.

Зелените смутита са много полезни за черния дроб. Комбинацията на зеленолистни с мляко или с плодове, оформени като нещо, което може да се пие е безценна за здравето на черния дроб. Освен това, зелените смутита засищат точно толкова, колкото и ако изядете една супа. В тази връзка консумацията на зелени смутита е препоръчителна, дори и за да разнообразите менюто си.
Ако добавим плодов вкус ще се оправи. И като цяло трябва да се ядат повече плодове, защото хората ги ядат, както и Зелените, в напълно недостатъчни количества.

Богатството от хранителни вещества ще задоволят и най-капризните фенове на суровоядството. Комбинацията на зеленолистни зеленчуци и лимонов сок, както и портокалов сок повишава хранителната стойност. Чрез зелените коктейли можем да си набавим липсващите вещества, необходими за поддържане на високо ниво на енергия. А енергията в организма идва главно от черния дроб, затова е препоръчително да му осигурим добра и спокойна работа.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On