Знаете ли какво облекчение е да си отново слаб?

Позволявам си да изкажа своето задоволство от препарата Хепавитал, който сложи една чудесна удивителна на целия процес на отслабване

 

otslabvaneЧувствам се повече от добре. Не мога да ви опиша какво преживях през тези две години и как от 96 килограма днес съм 68 килограма. Може за някои да не е кой знае какво, но за мен е много. Позволих си да се отпусна и да надебелея, а това докара след себе си куп болести, проблеми и какво ли още не. Горе-долу съм отслабвала за година по около 15-на килограма. Не е много, но това са килограми, които са си отишли безвъзвратно.

Причина за моето напълняване не някаква болест, или нещо, което ми се е случило. Не, просто започнах да ям повече, не спазвах никакъв режим и това ми докара много болести. Много! Ако ви кажа, че благодарение на излишните килограми имам и диабет, сигурно няма да ми повярвате. Обаче е точно така. Не знам на какво се дължи, но аз съм сигурна, че всичко е заради това оливане с храната. От това пострада и черния ми дроб, и най-вече – жлъчката. Опитвам се сега да поправя стореното и капките Хепавитал точно за това ги взех.

Изненадана съм от тяхното добро действие. откакто свалих килограмите аз се чувствам много добре, но след прочистването с капките Хепавитал имам чувството, че всичко лошо си е отишло от мен.

И дано да е така!

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On