2 варианта за диетично хранене при стеатоза на черния дроб

При стеатоза на черния дроб диетичното хранене е от голямо значение

2 варианта за диетично хранене при стеатоза на черния дроб

2 варианта за диетично хранене при стеатоза на черния дроб

ПЪРВИ ВАРИАНТ

Сутринта хапнете по три сушени кайсии, сини сливи и смокини, като изпиете и половин чаша мляко. Който не може да си позволи тези сушени плодове, може да ги замени с една супена лъжица хубава извара и билков чай.

Вместо обяд – зеленчуков коктейл за изчистване на стомашно-чревния тракт. В шест вечерта – чаша кисело мляко. Ако почувствате силен глад, през деня можете да изядете двадесет фъстъка – те отлично засищат и снабдяват с енергия.

Този режим трябва да се спазва три дни поред, затова пък през останалите четири дни от седмицата можете да ядете всичко, което пожелаете. За месец, през който се редуват „гладните“ дни с вашето обичайно хранене, гарантирано ще изгубите 2,5 кг.

ВТОРИ ВАРИАНТ

Първи ден – сурови плодове, втори ден – прясно приготвени сокове от зеленчуци, трети ден – плодове, четвърти ден – сокове от плодове. Всичко това може да се употребява в неограничено количество. Принципът на спазване на диетата е същият като в първия случай: след четирите „диетични“ дни следват три дни, в които можете да ядете всичко, което пожелаете. За месец ще изгубите 5 – 10 кг, при това, за разлика от много супердиети, с преминаването на обичайното хранене те не се натрупват обратно.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On