3 храни ни правят хем здрави, хем красиви

Как да бъдем здрави и да изглеждаме по-млади? Чрез подходящо хранене и лека диета

hrana krasota
Външната красота зависи от това какви сме отвътре. и това съвсем не се отнася само до емоционалното ни здраве. Вярно е, че емоциите играят голяма роля за нашия външен вид и здраве. Колкото по-спокойни сме, толкова ще сме по-здрави. Но, ако внимаваме с какво, как и кога се храним, това също ще окаже влияние на нашия външен вид. Една подходяща диета ще ви направи не само по-здрави, но и ще подобри вида на вашата кожа, нокти и коса.

Това са само три вида храни, които е добре да включвате от време на време в диетата си.

МАЗНИ РИБИ

Такива са скумрията, сьомгата, пъстървата, сардините. Те съдържат мастни вещества с много ценни свойства за кожата. Омега-3 мастните кисели-
ни, които дават на организма, помагат на тялото да произвежда антивъзпалителни вещества, забавящи процесите на стареене на кожата и нейното отпускане. Освен това поддържат скалпа в отлично състояние. Дефицитът им причинява сухота на косъма и загуба на блясък.

БОБОВИ РАСТЕНИЯ

Бобът, лещата и другите им „събратя“ дават на организма големи количества „добри“ белтъчини, които са нужни на косъма, за да расте нормално, и са незаменими за здрава и сияйна кожа.

БИРА

Някои привърженици на здравословното хранене я смятат за забранена напитка, но в малки количества тя е дори полезна. Бирата е източник на силиций, който подобрява циркулацията на кръвта и на хранителните вещества към скалпа, а това бързо се отразява върху главите ни във вид на по-хубава и здрава коса.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On