3 почти безплатни помощници на ефективното отслабване

Ефективно отслабване може да се случи не само чрез упражнения и диети. Има някои ежедневни помощници, които са и лесно достъпни


С тяхна помощ ще можете да се радвате на едно бавно, но славно отслабване.

Зелен чай. Ако замените сутрешното кафе с чаша зелен чай, тялото ви ще се превърне в машина за изгаряне на калории. В действителност не е чак така, но резултатите наистина са впечатляващи. Напитката, която съдържа мощния антиоксидант катехин, ускорява метаболизма с около 4%. Преизчислено в калории, това означава от 80 до 105 на ден.

Припряност. Според изследване, проведено в известната клиника за нетрадиционна медицина Мейо, хората, които не могат да седят спокойно на едно място, губят по 150 калории повече от ленивите. Допълнителните разходки из офиса могат да ви лишат от 350 калории на ден. Така че следващия път, когато решите да пратите имейл на колега, помислете дали не е по-добре да отидете при него лично.

Студ. За действието на ниските температури върху мастните запаси се знае отдавна. Професорът от Харвардския институт по медицина д-р Роналд Кан дава допълнителна информация за превръщането на белите мазнини в по-малко обемните кафяви. Той доказва, че изпиването на 500 мл ледена вода на ден увеличава скоростта на обмяната в организма с 30%. Ако дневната ви норма е 2 литра, тогава ще се лишите без труд от 150-200 калории. Снижаването на околната температура в офиса и дома допълнително ще стимулират този процес.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On