Антиоксидантите са природни защитници на черния дроб

Антиоксидантите са природните защитници на клетките на нашия организъм

Colorful Berries, Prince William Sound, Chugach National Forest, Alaska.

Colorful Berries, Prince William Sound, Chugach National Forest, Alaska.

Ефективната чернодробна функция е изключително важна за цялостното здраве на един човек и това зависи от постоянните доставки на антиоксидантни хранителни вещества. Ако черният дроб не работи ефективно и антиоксидантните защити са ниски, ефектът може да се види във всяка клетка, тъкан или орган в тялото. Огромно съзвездие от симптоми могат да са резултат от нарушена функция на черния дроб, което на пръв поглед може да изглежда, че няма нищо общо с черния дроб.

Антиоксидантите защитават клетките, които водят борба с неговите главни агресори – свободните радикали, които са основните източници на всички заболявания и на стареенето на организма.

Антиоксидантите са пазителите на младостта и здравето!

Изследвани са стотици натурални продукти и е съставен списък от 20, които съдържат най-голямо количество антиоксиданти и фитонутриенти.

1. Дребен червен фасул
2. Диво френено грозде
3. Червен фасул
4. Пъстър фасул
5. Градински касис
6. Червени боровинки
7. Артишок (варен)
8. Черна малина
9. Синя слива
10. Червена малина
11. Ягоди и горски ягоди
12. Червени ябълки сорт ,Делишез“
13. Ябълки от сорт „Смит“
14. Американски орех
15. Череша
16. Черни сливи
17. Розов картоф (варен)
18. Черен фасул (сух)
19. Сливи
20. Ябълки от сорт „Гала“.

Разбира се, трябва да се има предвид, че далеч не всички антиоксиданти се усвояват напълно от организма. Но дори и това да става частично, все пак ползата е налице. Обърнете внимание, че голяма част от списъка са горски плодове. Не забравяйте, че и при външна употреба – за козметични маски за лице например, антиоксидантите работят!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On