Аз ползвах капките Хепавитал и съм доволна от резултата

Ползвах капките Хепавитал по препоръка на моя близка, която също е останала доволна от тяхното действие

хепавитал Започнах да взимам капките Хепавитал, защото имах малък проблем с жлъчката. За мой лош късмет се случи така, че трябваше да отида в болница, защото имах проблем с жлъчката. Беше възпалена, но за мое щастие камъчетата бяха малки и не се стигна до операция. Лошо беше, защото имах ужасни болки в корема, горе в дясно, и мислех, че или ще ме оперират, или пък направо ще я махнат. Аз че си бях наплашена – бях, но че бях и зле информирана – бях. Чак след като излязох от болницата започнах да се интересувам повече от онова, което ми се беше случило, както и какво трябва да направя, за да не се случва пак.

Не е много сложно – с капките Хепавитал аз всъщност си реших повечето проблеми. Самото прочистване не знам дали ме е освободило от камъните, или това се е случило по време на лечението ми в болницата. факт е, че вече се чувствам много добре и нямам нито болки, нито подуване на стомаха, нито нещо подобно.

Самото прочистване с капките Хепавитал не е кой знае колко сложно. Приемат се с малко вода, и това е. Важното е да има постоянство, да се спазва дозата и да не се допуска отказване. Защото и този момент го има – билките работят с натрупване и е необходимо търпение и постоянство, за да има добър резултат.

Гергана Христева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On