Без фруктозата обмяната се ускорява за 8 дни

При промяна в храненето и изключване на фруктозата от него значително се ускорява метаболизмът, и то само след 8 дни, пише в. „Дейли мейл“


Глюкозо-фруктозният сироп от царевица е наличен в 75% от пакетираните храни и безалкохолните. Той е по-евтин от захарта и с 20% по-сладък от нея.

Поради тази причина широко се използва в хранителната индустрия. Но сиропът действа коварно на здравето. Отключва механизми, които превръщат захарите в мазнини и те се трупат в тялото, вместо да бъдат разградени.

Човек ще намали теглото си веднага щом се лиши от фруктозата, казва д-р Жан-Марк Шварц от университета „Туро“ в Калифорния. Според него така без лекарства се преборват още омазняването на черния дроб и диабетът. Причината е, че фруктозата се превръща в мазнини 19 пъти по-бързо от глюкозата. От глюкозата 20% се метаболизират в черния дроб и 80% в други органи. При фруктозата 90% се метаболизират в черния дроб.

Д-р Шварц изключил фруктозата от менюто на 40 затлъстели деца. Само след 8 дни спаднали лошият холестерол, кръвното и нивото на кръвната захар. Омазняването на черния дроб се понижило с 22%.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On