Билките в капките Хепавитал са безценна помощ за черния дроб

Билките в капките Хепавитал са безценна помощ при различни заболявания на черния дроб и жлъчката, както и много добри за прочистване

билките

Билките много помагат при заболявания на черния дроб. Даже са по-добри от лекарствата, защото щадят черния дроб и му помагат да се изчисти от вредните токсини.

Аз ползвах капките Хепавитал заради това, че имах стеатоза. Това е омазняване на черния дроб. Моята стеатоза е неалкохолна. Аз я получих от лекарства. Затова избрах билките, и по-специално капките Хепавитал, за лечение на моето състояние.

Доволна съм от капките Хепавитал. Виждам, че тук има и други доволни хора. Знам, че терапията с билките действа по-бавно, но ето, само след две прочиствания, аз имам добри резултати. Много е хубаво да отида на изследвания, и след това да видя, че показателите падат. А моите бяха доста високи.

Колкото до приема на капките Хепавитал, мога да кажа, че аз сега започнах новото тримесечно прочистване с билковите капки. преди това бях направила само едно. Не съм пазила диета. Аз и не ям кой знае колко много, нито пък се тъпча с разни забранени храни. И алкохол не пия.

Понеже спрях лечението с хапчетата, които ми увредиха черния дроб, се надявам да бъда още по-добре след второто прочистване. Доверявам се на билките и се надявам до началото на пролетта да съм още по-добре.

Мирослава Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On