Билковите капки Хепавитал са най-добрата грижа за черния дроб!

Билковите капки Хепавитал ги употребявам вече достатъчно дълго време. И смея да твърдя, че те са най-добрата грижа за черния дроб

билковите капки

Билковите капки Хепавитал започнах да употребявам преди около 3 години. И оттогава насам не съм спирала. Не смятам и да спирам, защото съм много доволна от тяхното действие. И не на последно място – виждам, че се отразяват добре и на мои близки и роднини. Не спирам и да ги препоръчвам, без значение дали хората са имали или имат някакво чернодробно заболяване, като мен.

Искам, също така да кажа, че билковите капки Хепавитал са много добри за хора, които искат да отслабнат. Аз, благодарение на Хепавитал, успях да сваля около 23 килограма. Бавно, постепенно, без да си ги връщам. А що се отнася до черния дроб, изследванията ми никога не са били толкова добри.

Моята препоръка е билковите капки да се употребяват от хора, които имат или са имали хепатит. И не само. те са полезни и за мазен черен дроб, за някои проблеми с жлъчката, също. Какви точно – не мога да кажа, но аз например нямам болки вече. И да се ползват от хора, които искат да пробват да отслабнат. С капките Хепавитал със сигурност ще успеят.

Мария Христова Павлова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On