Болката, по време на жлъчна криза, не може да се сравни с нищо!

Който не е преживял жлъчна криза, той не знае нищо за болката. Онова, което се усеща по време на това ужасно състояние, е неописуемо

жлъчна криза

Жлъчна криза е много общо казано. Никой не може да уточни кога боли жлъчката – като образува камъни, като преминават камъните, или като има колики. Кризата, според мен обединява всичко това.

Много е важно да се разпознае жлъчната криза навреме. Да не се обърка с нещо друго. Да се започне лечение за конкретното състояние, а не да се лекуват просто „болки в корема“. Или, както беше в моя случай – вирусна инфекция. Покрай тая история вече ще знам, че заболи ли ме корем, ще търся гастроентеролог.

Онова, което помага за овладяване на положението по време на жлъчна е да не се яде нищо. Добър знак е, ако повръщането, което съпровожда кризата, спре от самосебе си. Но, най-важното, което трябва да се знае, че човек не бива да остава дълго в това състояние. Трябва да се търси решение на проблема в най-скоро време, по най-бързия начин. И спазването на диета след това не просто е задължително – то е животоспасяващо. Освен това е добре да останете в легнало положение колкото се може по-дълго време. И колкото по-малко се движите, толкова по-добре. На мен това много ми помогна. Лежах три дни и три нощи, но пораженията от това, че закъснях с посещението при лекаря, не бяха толкова големи.

Мария Анастасова от Пловдив

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On