Трябва да се прави прочистване на черния дроб и жлъчката два пъти годишно с капките Хепавитал

Преди около 2 години, когато за първи път направих прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал, аз се почувствах много добре

bilkovite kapki hepavital lekuvat
През 2014-та направих две тримесечни прочиствания на черния дроб и жлъчката с тези билкови капки, и искам да ви кажа, че се чувствам много добре. По-добре не съм се чувствала, дори и когато бях млада. Ще каже някой, че това е половин година прочистване, ама за мен не е точно така, защото аз правех прочистването по два месеца. Знам, че това е извън предписанието на продукта, но понеже си знам здравословното състояние, реших, че така ще е най-добре. И като започнах – януари и февруари прочистване, март почивка, после април и май, юни почивка, и така до края на годината. Много добре се получи, а резултатите от прочистването на черния дроб и жлъчката са просто страхотни. Аз се чувствам по-млада, повече сила имам, свежа съм и имам невероятен тонус.

Капките Хепавитал са много лесни за употреба, приемат се буквално навсякъде, където има вода, нямат никакви странични ефекти и си имат капкомер на капачката, който улеснява приемането на самите капки.

Не знам колко време ще продължа да взимам капките Хепавитал, но при всички положения ще ги взимам докато мога, защото с тях се чувствам много добре.

Цонка Владимирова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On