Черният дроб е важен орган, който изисква непрекъснати грижи

Черният дроб е орган, от който зависи здравето и състоянието на останалите органи

 

herbal_teas_health

Черният дроб е важен орган, който изисква непрекъснати грижи

Черният  дроб е отговорен и сериозен страж на организма и своеобразен химически завод. Всичко вредно се филтрира и обезврежда, токсините се разрушават, а полезните вещества се разпределят из организма. Независимо от високата си степен на регенерация с времето черният дроб влошава дейността си. За разлика от останалите клетки хепатоцитите (специални чернодробни клетки и главна функционална единица, която поема върху себе си основната работа) могат да се делят само ограничен брой пъти и в даден момент спират да се възстановяват.

На помощ идва силимаринът. Той поема върху себе си част от ударите и помага на хепатоцитите да изпълняват функцията си: не позволява да се разруши тънката клетъчна структура, като предотвратява увреждането на мембраните, подпомага извеждането на токсините от организма, стимулира оттока и изработването на жлъчни сокове, активизира процеса на регенерация.

Черен дроб – това е основният орган на нашето тяло, която филтрира кръвта и го очиства от всички вредни вещества. Много често ние ядем онова, което не е особено добре за него, вземаме лекарства, пушим, пием алкохол и не мислим, че всичко това унищожава нашия черен дроб. Нужни са съвсем малко грижи за този толкова важен орган. Нужно е и постоянство и затова най-добре е да почнете от днес.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On