Черният ми дроб е като нов след прочистване с капките Хепавитал

Аз направих прочистване на черния дроб с капките Хепавитал след лечение с агресивни лекарства

черен дроб нов Преди около година и половина имах проблем с нещо, което ми се беше появило на ръцете и малко така на врата. Не било псориазис, не било дерматит… Така и не можаха лекарите да ми кажат какво е. За мен остана само да се тъпча с лекарства, да мажа с разни неща и нищо повече.

Да, обаче вдигнах кръвно. Почувствах се недобре и ме взеха в болницата. и се почнаха – изследвания, изследвания, изследвания. Единия от докторите ми вика, че черния ми дроб бил имал цироза. Пита ме дали пия. Аз цял живот не съм имал проблеми с алкохола. пия по-малко и от жена, а той ме пита дали съм пиел…

Оказа се, че това е причинено от лекарствата. Колкото и внимателно да съм ги пил, както и да съм спазвал дозата, пораженията бяха налице.

Предписаха ми ново лечение, дадоха ми и да спазвам диета. Стабилизирах се, макар и резултатите от изследванията да не бяха чак толкова добри. Тогава започнах да правя прочистване с капките Хепавитал. За 4 месеца капките постигнаха това, което лекарствата не успяха. Благодарение на това прочистване с билковите капки Хепавитал моят черен дроб е почти като нов.

Любен Живков от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On