Чернодробната стеатоза се повлиява най-добре от билките

Имах мазен черен дроб. Излекувах го с билки

 

билки мазен черен дроб

Капките Хепавитал са единственото спасение за мазния черен дроб

Чернодробната стеатоза е тиха болест. Настъпва бавно, но последствията могат да бъдат фатални.

За мазен черен дроб говорим тогава, когато има натрупване на излишни мазнини в клетките на черния дроб. Тази болест засяга един на всеки 10 души. Нормално е за черния дроб да съдържа мазнини, но ако тези мазнини възлизат на повече от 10 на сто от теглото на черния дроб, може да се развият някои по-сериозни усложнения.

Излишната мазнина води до възпаление. Болките са ужасни. Ако се случи възпаление, цирозата е следващото, което може да сполети заболелият от чернодробна стеатоза. И изобщо не е задължително да злоупотребявате с алкохол, за да се разболеете от цироза. Точно такъв беше и моят случай.

стеатоза

Стоян Манолов

Казвам се Стоян Манолов и съм на 37 години. Аз ползвам капките за прочистване на черен дроб и жлъчка от началото на пролетта. Диагнозата стеатоза ми беше поставена още преди година и половина, но за това време нищо от онова, което започнах да правя за здравето си, не се оказа толкова добро, работещо и ефективно, както терапията с капките „Хепавитал“.

По принцип не съм някой маниак, даже малко немарлив си падам, но когато имам проблем със здравето, гледам точно да изпълнявам лекарските предписания. Нямам вредни навици, нито пия, нито пуша, но за сметка на това обичам да си похапвам. Работя като счетоводител в една кантора и през по-голямата част от времето съм пред компютъра. Когато трябва да ходя при клиенти, ползвам колата. Почти не ходя пеша. Само от време на време със семейството ходим на планина или друг излет. Имам наднормени килограми, хипертония и от време на време качвам стойностите на захарта, заради стресовия диабет, който си докарах покрай 20-годишния преход и всичките видове кризи, които сполетяха страната ни през това време.

Една обикновена бактериална инфекция може да унищожи черния дроб, особено при диагноза чернодробна стеатоза

При мен инсулиновата резистентност беше провокирала донякъде усложненията, които имах с черния дроб. Ако имах някакви хормонални отклонения или пък бактериална инфекция, то в този случай цирозата не ми мърдаше. Този толкова важен орган търпи голямо натоварване, а безхаберието от моя страна го беше натоварил допълнително.

Единствено капките за прочистване на черен дроб и жлъчка „Хепавитал“ ми донесоха така желаното облекчение

чернодробна стеатоза лечение

Единствено билките могат да дадат най-добрата протекция на черния дроб

Както вече казах, в началото на май аз си поръчах капките Хепавитал. До онзи момент нито от хранителните добавки, които ми бяха предписани, нито от диетата, която стриктно спазвах, имаше някаква полза. Аз все още се чувствах уморен и отпаднал. И това съвсем не беше пролетна умора. След втората опаковка „Хепавитал“, аз усетих как точно се чувстват здравите хора. И тук не става въпрос само за това, че умората постепенно изчезна. Аз започнах да имам желание за повече движение. Ходех пеша на работа и почти всеки уикенд прекарвах сред природата, но този път много по-пълноценно, отколкото преди.

Така разбрах, че единствено билките могат да поправят онова, което лошото хранене и лекарствата са увредили. Нищо не успя да прочисти така добре черния ми дроб, както капките „Хепавитал“ и изследванията, които си направих доказаха силата и ефективността на уникалната билкова комбинация. Оттук нататък аз ще продължа да взимам капките за прочистване на черен дроб и жлъчка в началото на всеки сезон и превантивно ще ги давам и на семейството си. Разказал съм за тях на всичките си приятели и дебело съм подчертал, че успях да нормализирам здравето си благодарение на капките „Хепавитал“.

Надявам се повече хора да прочетат това, за да могат навреме да предотвратят омазняването на черния дроб и да си спестят такива неприятни болести като чернодробна стеатоза и цироза на черния дроб.

Можете да споделите моята история с приятелите и близките си, за да могат и те да се възползват от здравословния еликсир Хепавитал, а също така може да сложите линк към статията в социалните мрежи като facebook, google+, svejo, mrejo и twitter. Tака без да искате може да станете причина за нечие изцеление, а от здравето по-хубаво няма.

С уважение: Стоян Манолов

http://www.youtube.com/watch?v=p-g7-BiVdsk&feature=share&list=UU-_tnCFQDkgGepanaDiEmvg

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

 

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

 

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

 

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

 

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

 

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

 

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

 

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Author: Mari

Share This Post On