Чернодробни и стомашни проблеми? Вече са минало с Хепавитал

Различните болести могат да ни накарат да се почувстваме зле, без тонус и без никакво желание понякога даже и за елементарни дейности.

121Всеки е запознат с това, защото на всеки понякога му се е случвало да го боли нещо. Болката ни кара да се разсейваме от важните неща, не можем да се порадваме на живота и дребните нещица и това е напълно нормално. Ако не си здрав, нямаш нищо.

Години наред аз бях така. Имам или по-точно имах гастрит, който още от юношеска възраст беше започнал да ме тормози. Лекарите тогава ми каза, че след излизането от пубертета нещата ще отшумят. За жалост изобщо не бяха прави. След един период на позатихване, траещ около 2-3 години, гастритът се завърна. И бе още по-болезнен. Не помагаха никакви лекарства – просто имаше периоди, в които не можех да хапна почти нищо, след всяко хранене болките бяха неистови. След поредния преглед, доктора ме предупреди, че ако не се вземат мерки, мога да развия язва. Което е следващото „ниво“ на това коварно заболяване.

Още по-лошото е, че заради този стомах си повредих и черния дроб. В един момент след поредното изследване ми казаха, че има голяма вероятност да развия хепатит, заради ниските нива на някои показатели в кръвната ми картина.

Това вече ме накара сериозно да се стрес. Не че язва на стомаха и в последствие карцином на стомаха бяха много въжделеени от мен перспективи, но повреден черен дроб бе още по-зле. Все пак това е органът, който пречиства целия организъм. Започнах да търся природни алтернативи, защото явно от лекарствата нямаше полза. А и бях чул, че редовното пречистване може да стори чудеса. Не бях много позитивно настроен, но все пак…

И чудото се случи. Да, в началото всичко беше бавно, но постоянно. Намерих данни в Интернет, допитах се и до хора, които са се позовали на този препарат, обиколих всички здравни форуми с алтернативна насоченост. И ги намерих. Капките Хепавитал. Един мощен хепапротектор на билкова основа, който освен всичко друго ме накара да забравя и за гастрита. И съвсем нормално. Доколкото бях чел билковите екстракти извеждат токсините от тялото, а в стомаха се бяха насъбрали много и то от доста години. След 3-4 опаковки, вече можех да кажа с ръка на сърце, че тези капки са просто уникални. И че днес се радвам на живота повече от всякога, защото ги няма съпътстващите ми заболявания.

Author: admin

Share This Post On