Чернодробните болести идват неусетно

Чернодробните болести идват неусетно, и ако не вземете мерки, ако не ходите редовно на преглед, може изобщо да не ги усетите

chernodrobnite-bolesti

Чернодробните болести идват неусетно

Най-лошото е, че чернодробните болести са навързани една след друга. Има някаква градация в тях. Защото, ако не се погрижиш за мазния черен дроб, задължително ще последва стеатоза. То е едно и също, но мазния черен дроб е една идея по-добре. при стеатозата вече има статии. Ако тя не се лекува, като едното нищо може да си докарате цироза.

Аз знам за какво иде реч, не защото съм учил за чернодробните болести. Аз даже и лекар не съм, но прекарах доволно много време по болници, заради проблеми и с черния дроб. Така става обикновено – като се разболее черния дроб и един след друг започват да се явяват други проблеми.

За капките Хепавитал мога да кажа само, че съм ги употребявал само два пъти. Сега мисля да направя още едно прочистване. Може преди Нова година да го направя. За да се чувствам по-добре ги взимам капките Хепавитал. прочистването на черния дроб с тези капки ми донесе наистина голямо облекчение. И затова ще повторя.

А на хората, които не са опитвали още, както и на онези, които не са правили прочистване на черния дроб, ще кажа само да започват. Няма време да се чака, няма защо да се отлага. Чернодробните болести трябва да се лекуват още в зародиш.

Йордан Пенчев от Благоевград

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On