Да си помогнем с билки против хроничните болести

Билките са особено полезни за нашето здраве. Това го разбрах от собствен опит.

Herbs and SpicesКогато се разболях реших, че това е просто някаква шега. Та аз бях толкова здрава и никога не се е случвало да ме повали нещо повече от настинка. Но въпреки това възпалението на черния дроб полека ме завладя. И ме принуди да търси различни лекари, за да установя първо какво ми има, а после и как да се лекувам.

Месеци наред в една въртележка по различните болници и нищо. Отначало, с различни лекарства и терапии, които помагаха до един момент, но така и не можех да се излекувам до край. Заболяването беше придобило характер на хронично такова.

В един момент ми писна от всичко и от това в каква аптечка се бях превърнала, самоходна, и реших да взема нещата в ръце. Потърсих в Интернет за алтернативно лечение, и намерих Хепавитал – капки на билкова основа с толкова много вълшебни билки, че нямаше как да не ми помогне. И все пак бях малко скептично настроена – та модерните лекарства не можеха да ми помогнат, та камо ли някакви треви. Но все пак се заех да ги пия. И сега не съжалявам.

Само три месеца след началото на терапията се почувствах нов човек. Изчезна тежестта в областта на черния дроб, а когато отидох на лекар ми казаха, че възпалението значително е намаляло. И аз продължавам с тези вълшебни капки. И се чувствам просто чудесно. Надявам се всеки да изпита щастието, което аз изпитах от факта, че съм жива и най-после здрава.

Author: admin

Share This Post On