Дълги години нямах проблеми с килограмите

Дълги години нямах проблем с килограмите. Но, след това дойде период в моя живот, през който напълнях

Здравейте , казвам се Ирина. На 29 съм и работя като счетоводител. Не винаги съм заемала този пост. Дълги години бях балерина. Тези от вас, които са имали щастието да се докоснат до операта и театъра, знаят за каква магия става въпрос.

Дълги години се будех с усмивка на лицето, понеже знаех, че следва поредният ден в залата, поредният ден в който ще обуя пачките и поне за малко ще се потопя в друга реалност. Може би леко се отнасям, но това бе наистина специален етап от живота ми. Бях доста слаба, никога не съм имала здравословни или други проблеми.

Качването на килограми се случи сякаш изведнъж, бях на 22 мисля…

Дойде момент в който не можех повече да бъда това, което ме прави щастлива. Излишно е да казвам, че пробвах какво ли не, но нищо не помагаше. Изпаднах в депресия, не знаех как да се справя с този проблем. Нямах нужната мотивация. Един ден докато се шляех из интернет пространството, попаднах на реклама за капките Хепавитал. Помня, че колебанието ми не продължи дълго, всичко бе въпрос на едно кликване. Някакъв вътрешен глас в мен ми нашепваше, че този път ще се получи.

Така и стана, започнах да свалям килограми и да се чувствам значително по-добре. Беше вече късно да се връщам в школата по балет, но бях щастлива , че благодарение на Хепавитал се преборих с проблем, който толкова ми тежеше.

Ирина Попова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On