Ето защо трябва да направите прочистване на черния дроб с капките Хепавитал!

Капките Хепавитал ще направят за здравето на черния дроб онова, което почти никой друг продукт няма да може. Аз съм пробвала почти всичко, и само от тях съм доволна

капките Хепавитал

С капките Хепавитал направих най-доброто прочистване на черния дроб. Ще се опитам накратко да ви обясня защо трябва и вие да направите прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал.

Работата е там, че аз имах прекаран хепатит и това нямаше как да не окаже влияние на здравето на черния ми дроб. Много време беше минало, и аз почти не спазвах вече диета, нито обръщах внимание на това, с което се храня. В общи линии се бях пуснала по течението на ежедневието.

След един почти насила направен профилактичен преглед стана ясно, че не всичко е така добре. резултатите бяха меко казано стряскащи. Искам да кажа, че това може да се случи на всеки, не само на хора, които им е бил болен черния дроб. Може нищо да не усещате, но ако имате някое и друго излишно кило, значи черния дроб не работи както трябва.

Какво се случи след като направих моята тримесечна детоксикация на черния дроб с капките Хепавитал?

Аз прочистих не само черния дроб и жлъчката, но и червата. Голямо разтоварване беше. Имам повече енергия откогато и да е било. Подобри се състоянието на кожата. Отслабнах. И не на последно място – кръвното ми вече не е така високо, както преди.

Ако вие направите прочистване на черния дроб с капките Хепавитал може да се случи същото с вас. А може и още по-добре.

Мима Попова от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On