С помощта на билките в капките Хепавитал си подобрих здравето след прекаран хепатит

За да си подобря здравето, след прекаран хепатит, ползвах капките Хепавитал. Всъщност, аз все още ги ползвам и не възнамерявам да се отказвам

хепатит

С помощта на билките в капките Хепавитал си подобрих здравето след прекаран хепатит

Заболяването хепатит е много коварно заболяване. Може да се случи така, че дълго време да не се разбере, че има хепатит. Аз поне започнах да виждам признаците малко късно, което доведе до някои усложнения. И не на последно място – след прекаран хепатит черния дроб има нужда от грижа и защита. Затова ползвам капките Хепавитал – за да защитавам черния дроб и да се грижа за неговата по-добра работа.

Всеки, който е прекарал хепатит, знае, че това е заболяване, което изисква непрекъснато внимание. Организмът след това става податлив на различни инфекции и вируси, именно заради отслабената работа на черния дроб.

Иначе, капките Хепавитал ги взех най-вече, защото исках да се прочистя от химията, с която ме натъпкаха в болницата. да, лекарствата помагат, но те нанасят и много поражения, които стават видими и се усещат след време.

Колко време да ползвате капките Хепавитал? Ами, това е индивидуално и зависи от вашия организъм. Но едно е сигурно – капките Хепавитал трябва да се ползват и от здрави, и от болни хора.

Маруся Запрянова от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On