Хепавитал ми помага след сериозен проблем с жлъчката

Капките Хепавитал ми помагат, след като имах сериозен проблем с жлъчката. Наложи се да я махнат. Операцията мина леко. По-трудно беше след това

жлъчката

За мен жлъчката беше някакъв орган, който го има, ама какво точно върши – не ми беше много ясно. Никога не съм се интересувала особено много от моето здраве. Не съм и от онези хора, които четат непрекъснато разни неща, свързани със здравето. Хапвах си, пийвах си – от нищо не се лишавах. Бях и по-дебела преди.

Един ден здравето ми просто се влоши. Няма да изпадам в подробности. Ще кажа само една дума – болка. Болка толкова огромна, колкото не може да си представите. Айде по спешност в болницата, айде – махаме жлъчката. Така, преди около година осъмнах с един орган по-малко. Направо от нищото ми дойде. Все пак имаше нещо положително в това, което се случи – болката си отиде.

След операцията се наложи да мина на ограничителен режим по отношение на храненето. Един месец след това отслабнах жестоко. Но, вече знаех – ако има предварителна грижа за здравето, няма да има болка.

Затова си поръчах капките Хепавитал. Прочетох, информирах се и взех това решение, защото знаех, че на черния дроб ще му е малко трудно без жлъчка. Затова трябваше да му помогна. Сега се чувствам много по-добре. Доволна съм от всичко, което последва след тази операция.

Нина Х. от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On